Bine ati venit!

Termeni & conditii

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, intrucat accesarea sa presupune acceptul dumneavoastra cu privire la clauzele stipulate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

In calitate de proprietar al website-ului www.dentanacas.ro, beneficiarul isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune.

1. Definitii:

Denumim "Vanzator" SC DENTANA CAS IMPEX S.R.L

Denumim "Cumparator" orice persoana fizica sau juridica care lanseaza si confirma o comanda in conditiile si termenii prezentului site.

Denumim "Comanda" un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa se obliga sa faca plata acestora in momentul confirmarii comenzii.

Denumim "Contract" - o Comanda confirmata de catre Vanzator, si prin care Cumparatorul se obliga in a achita Comanda in momentul livrarii acesteia de catre Curier.

Fotografiile, textele, datele tehnice, preturile si toate celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.dentanacas.ro, vor fi denumite in continuare Continut.

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre DENTANA CAS IMPEX  si partenerii sai, prin intermediul magazinului virtual www.dentanacas.ro catre Cumparator.

2. Documente contractuale

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail si/sau telefon) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Confirmarea Comenzii si Expedierea Comenzii se face electronic (e-mail). Preturile produselor din comanda sunt valabile 3 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

3.Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.dentanacas.ro, respectiv date, imagini, texte, grafica, simboluri, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi sau programe, reprezinta proprietatea DENTANA CAS IMPEX S.R.L, fiind protejate de legea privind protectia drepturilor de autor.Informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de DENTANA CAS IMPEX S.R.L. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al DENTANA CAS IMPEX S.R.L, este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.Utilizarea oricarui element dintre cele mentionate anterior, fara acordul prealabil al detinatorilor de drept, va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.

4.Responsabilitatile vanzatorului

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

Vanzatorul se elibereaza de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricareia din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile si descrierile expuse pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor si design-ului fara notificare prealabila. Vanzatorul isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site fara notificare prealabila.

Vanzatorul nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta sau nu sunt disponibile.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Vanzatorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Vanzatorul nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site. Valoarea maxima a obligatiilor Vanzatorului fata de orice Cumparator in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Vanzator de la clientul respectiv. Produsele comercializate pe site sunt destinate utilizarii personale, iar revanzarea acestora este strict interzisa, conform Codului Fiscal.

5.Modalitati de plata:

  • a) transfer bancar
  • b) ramburs- plata la livrare

6.Transferul proprietatii

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

8.Declinarea responsabilitatii:

Continutul site-ului a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste pretul, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Vanzatorul  isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, designului, fara vreo notificare prealabila de catre producatori.

9.Securitate

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa, ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii.

10.Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului, poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta, declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului DENTANA CAS IMPEX S.R.L

DENTANA CAS IMPEX S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele daune care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

11.Litigii:

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul DENTANA CAS IMPEX S.R.L

Date de identificare

DENTANA CAS IMPEX S.R.L

Adresa:

Strada Apusului Nr 76
Sector 6 – Bucuresti

magazinonline@dentanacas.ro
birou@dentanacas.ro